Yogakurs

YOGAKURS PÅ SULA 20-21.NOVEMBER 2015DSC_0053

Vi gjentar suksessen!

Bli med på en eksotisk yoga retreat, helga 20-22.november . Dette blir ei yogahelg hvor vi er tett på naturkreftene, med storhavet som nærmeste nabo, stormen piskende rundt hushjørnene og en enestående vidstrakt himmel med et stadig skiftende lys over oss.

850yogafyret2

Vi bor i den nyrestaurerte Fyrvokterboligen, med storslått utsikt over fyrtårnet, havet og øya. Her koser vi oss med god mat, slapper av og nyter hyggelig samvær eller alenetid.

frokost850

Yogatimene finner sted i den flotte gymsalen på grendahuset, like ved.

grendahusyoga850

Yogalærer er Kristin Larsen. Kristin er utdannet innen Mindful Yoga. Les hva tidligere deltaker Brit Vie skriver om yogakurset HER.

Diverse 095

PROGRAM

Fredag: Ankomst Fyrvokterboligen
Lørdag: Morgenyoga. Frokost. Tid til meditasjon, egenrefleksjon eller å rusle en tur. Ettermiddagsøkt med yoga. Hvis vi er mange nok blir det delt inn i to grupper: En for de som ønsker å ta det litt rolig eller er nye i yoga og en for de som har lyst til å utfordre seg selv litt mer.
Søndag: Morgenyoga. Meditasjon. Frokost. Tid til å slappe av eller gå tur før avreise.

Priser:
Yoga og overnatting (to netter i dobbeltrom i Fyrvokterboligen): 1500 kroner
Kun yoga: 600 kroner (200 kroner hvis du bare vil bli med på en økt)

Mat:
Du kan enten lage alle måltid selv, eller få maten servert. Pris for alle måltid (en suppe fredagskveld, frokost lørdag, middag lørdag, frokost inklusive niste til hjemreisen søndag): 550 kroner.

Reisen til og fra Sula kommer i tillegg. Les mer om turen til Sula her.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Tove  på tove@tovececiliefasting.com eller telefon 905 333 60, eller med Kristin Larsen på kristin.larsen@ntebb.no, telefon: 938 31 981

BONUS – ørnefotografering! Å oppleve en eller flere ørner som svever over Fyret er ikke uvanlig på Sula.

ørn