På Sula finnes blant annet gjestehavn, butikk, galleri, pub/konsertlokale, restaurant og flere overnattingsmuligheter.

Sulas lange naustrekke, sett fra puben. Denne sies å være en av Norges lengste sammenhengende rekker av naust.

Grendelaget: Sula har et aktivt grendelag, som disponerer den gamle skolen som kulturhus. Her finner man det flotte Fiskeværsmuseet, hvor øyas historie presenteres med tekst, bilder og gamle gjenstander fra fiskeværet. I tillegg er det i feriesesongen loppemarked hver lørdag, med assortert utvalg av ting og tang. Her kan man fort gjøre et kupp! Et treningsrom finnes også her, som kan benyttes etter avtale. Grendelaget har ulike arrangement gjennom året, som Sulafestivalen i slutten av juni/tidlig juli og krabbefesten i september. Kulturhuset har både festsal og kjøkken, og egner seg godt til utleie for private arrangementer.

Galleri Hanna: Galleriet holder til i den nedlagte sykestua, i nyoppussede lokaler som går over to etasjer. Galleriet åpnet i juni 2021 med bilder av Håkon Bleken, mens hovedutstiller i 2022 var Håkon Gullvåg. Det arbeides med ny utstilling til sommeren 2023.

Fotovandring: Både hobbyfotografer og profesjonelle vil finne flust av fristende motiv på Sula. Det er bare å begi seg ut på vandring etter blinkskuddene, som kan tas i solnedgangen ved Fyret, eller kanskje på moloen? Se også billedgalleriet vårt på denne siden.

Coop’en – med kaffebordet:

Sula for fugleinteresserte: MER INFORMASJON KOMMER!

Turmuligheter:

Fiskemuligheter:

Øyhopping til naboøyene: Både hurtigbåt og ferje har daglige avganger til og fra Sula, og det er nå (2023) gratis å reise med disse. Ønsker man å besøke Bogøyvær og/eller Mausundvær, er det fullt mulig å få til en dagstur, med noen timer på hvert sted. Sjekk ATBs rutetabeller.